Múčníky
Čokoposchodia
horká čokoláda Orion
krémový puding bez varenia Dr. Oetker
Créme Olé kakaový
mlieko Maresi leicht
Skutočný sen pre čokoládových maniakov a príprava je rýchla a nenáročná. V nádobe nad vriacou vodou roztopte 150g horkej čokolády Orion, a na alobal „nalejte“ kolieska z cca 1 čajovej lyžičky. Nechajte vychladnúť. Po vychladnutí medzi jednotlivé kolieska dajte kakaový krémový puding, na rozrobenie však použite len 2/3 odporúčaného množstva neriedeného mliečka, aby bol hustejší a vydržal nápor poschodí. Vrchný kopček ozdobte.
Tip: Čím väčší obsah kakaa, tým menej cukru a výraznejšia chuť. Ak príde návšteva, dozdobte tanier rozpustenou horkou čokoládou Orion alebo čerstvo rozmixovanými jahodami bez pridania cukru. Poschodia môžete podávať aj s kúskami ovocia. Nezabudnite, k dezertom patrí pravidelná fyzická aktivita, napríklad 35-minútová intenzívna prechádzka.